• Nagrade in priznanja
  • Kandidati
  • 2010

Kandidati za nagrade Avgusta Kuharja 2010

 

Izkazujemo ustrezno spoštovanje odličnim kandidatom za nagrade in zapisujemo njihove dosežke kot pomemben del zgodovine stroke varnosti in zdravja pri delu. Vsi kandidati izpolnjujejo razpisne pogoje, žal pa lahko nagrado prejme le eden.

 

Čestitke za opravljeno delu tudi vsem kandidatom!

 

 

KANDIDATA ZA NAGRADO AVGUSTA KUHARJA ZA IZJEMNI DOSEŽEK

 

  • dr. Mirko Markič na predlog Društva varnostnih inženirjev Koper za uveljavljanje varnosti in zdravja pri delu v izobraževanju vršnega menedžmenta;
  • varnostni inženir Ivan Škvarč na predlog Medobčinskega društva varnostnih inženirjev Novo mesto za sistem varnosti in zdravja pri delu v industriji papirja, kartona in lesovine.

 

KANDIDAT ZA NAGRADO AVGUSTA KUHARJA ZA ŽIVLJENJSKO DELO

 

  • inženir varstva pri delu Stane Ocvirk na predlog Društva varnostnih inženirjev Celje.

Slavnostna brošura 2010

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2010. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2010 so bile izročene 21. oktobra 2010 ob 16.00 v konferenčni dvorani Grand v Grand hotelu Toplice, Cesta svobode 12 na Bledu. Podelitev je bila v popoldanskem delu prvega dne dvodnevnega strokovnega simpozija Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS) in Zbornice varnosti in zdravja pri delu. Podelitve se je udeležilo 60 udeležencev posveta. Nagrade in priznanja so izročali generalni direktor direktorata za delovna razmerja in pravice iz dela Peter Pogačar kot predstavnik ministra za delo Ivana Svetlika, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Janez Fabijan, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Milan Dobovišek in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.