• Nagrade in priznanja
  • Kandidati
  • 2011

Kandidati za nagrade Avgusta Kuharja 2011

 

Odličnim kandidatom za nagrade izkazujemo ustrezno spoštovanje in zapisujemo njihove dosežke kot pomemben del zgodovine stroke varnosti in zdravja pri delu. Vsi kandidati izpolnjujejo razpisne pogoje, žal pa lahko nagrado prejme le eden.

 

Čestitke za opravljeno delu tudi vsem kandidatom!

 

 

KANDIDAT ZA NAGRADO AVGUSTA KUHARJA ZA IZJEMNI DOSEŽEK

 

  • dr. Jožef Horvat na predlog Društva varnostnih inženirjev Ljubljana za razvoj osebne varovalne opreme in metodo za ocenjevanje primernosti in ustreznosti osebne varovalne opreme proti škodljivemu hrupu.

 

KANDIDAT ZA NAGRADO AVGUSTA KUHARJA ZA ŽIVLJENJSKO DELO

 

  • inženir varstva pri delu Stane Ocvirk, na predlog Društva varnostnih inženirjev Celje,
  • varnostni inženir Ludvik Soklič, na predlog Društva varnostnih inženirjev Gorenjske.

Slavnostna brošura 2011

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2011. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2011 so bile izročene 20. oktobra 2011 ob 16.00 v konferenčni dvorani Grand hotela Toplice, Cesta svobode 12 na Bledu. Podelitev je bila tradicionalno v popoldanskem delu prvega dne dvodnevnega strokovnega simpozija Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS), Inšpektorata RS za delo in Zbornice varnosti in zdravja pri delu. Nagrade in priznanja so izročali minister za delo, družino in socialne zadeve Ivan Svetlik, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Janez Fabijan, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Milan Dobovišek in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.