• Nagrade in priznanja
  • Kandidati
  • 2013

Kandidati za nagrade Avgusta Kuharja 2013

 

Odličnim kandidatom za nagrade izkazujemo ustrezno spoštovanje in zapisujemo njihove dosežke kot pomemben del zgodovine stroke varnosti in zdravja pri delu. Vsi kandidati izpolnjujejo razpisne pogoje, žal pa lahko nagrado prejme le eden.

 

Čestitke za opravljeno delu tudi vsem kandidatom!

 

 

KANDIDAT ZA NAGRADO AVGUSTA KUHARJA ZA IZJEMNI DOSEŽEK

 

  • dr. Jožef Horvat na predlog Društva varnostnih inženirjev Ljubljana za razvoj osebne varovalne opreme in metodo za ocenjevanje primernosti in ustreznosti osebne varovalne opreme proti škodljivemu hrupu.

 

KANDIDAT ZA NAGRADO AVGUSTA KUHARJA ZA ŽIVLJENJSKO DELO

 

  • Alojz Pšaker, univerzitetni diplomirani varnostni inženir, na predlog Društva varnostnih inženirjev Ljubljana,
  • mag. Borut Brezovar, univerzitetni diplomirani pravnik, na predlog Medobčinskega društva varnostnih inženirjev Dolenjske, Posavja in Bele krajine,
  • Oskar Jogan, varnostni inženir, na predlog Društva varnostnih inženirjev Koper.

Slavnostna brošura 2013

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2013. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2013 so bile izročene v četrtek, 21. novembra 2013 ob 16.00 v Kongresnem centru Rogaška Grand Hotela Sava, Zdraviliški trg 6, Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina. Podelitev je potekala v na koncu prvega dne dvodnevnega simpozija Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS) v sodelovanju z ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve, Inšpektoratom RS za delo, Oddelkom za tehniško varstvo Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani, izvajalci strokovnih nalog in podjetji z dobro prakso VZD. Nagrade in priznanja so izročali gospa Lidija Korat, pooblaščena predstavnica ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anje Kopač Mrak in Inšpektorata RS za delo, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Peter Jančič, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Janez Fabijan in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2013, 21. novembra 2013 ob 16.00 uri v Kongresnem centru Rogaška Grand Hotela Sava, Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina