• Nagrade in priznanja
  • Kandidati
  • 2014

Kandidati za nagrade Avgusta Kuharja 2014

 

Odličnim kandidatom za nagrade izkazujemo ustrezno spoštovanje in zapisujemo njihove dosežke kot pomemben del zgodovine stroke varnosti in zdravja pri delu. Vsi kandidati izpolnjujejo razpisne pogoje, žal pa lahko nagrado prejme le eden.

 

Čestitke za opravljeno delu tudi vsem kandidatom!

 

 

KANDIDAT ZA NAGRADO AVGUSTA KUHARJA ZA ŽIVLJENJSKO DELO

 

  • Oskar Jogan, varnostni inženir, na predlog Društva varnostnih inženirjev Koper,
  • Stane Ocvirk, na predlog Društva varnostnih inženirjev Celje,
  • Boris Ružič, na predlog Društva strokovnih delavcev za varnost in zdravje pri delu Ptuj.

Slavnostna brošura 2014

 

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2014. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2014 so bile izročene v četrtek, 13. novembra 2014 ob 16.45 v Konferenčni dvorani Pinta Hotela Perla v Novi Gorici. Podelitev je potekala v na koncu prvega dne dvodnevnega simpozija »Varno in zdravo delo«, ki ga je 13. in 14. novembra 2014 v Hotelu Perla v Novi Gorici organizirala Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije v sodelovanju z Inšpektoratom RS za delo, Oddelkom za tehniško varnost FKKT, Zbornico VZD in izvajalci strokovnih nalog VZD. Nagrade in priznanja so izročali gospa Nataša Trček, glavna inšpektorica za delo in pooblaščena predstavnica ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anje Kopač Mrak, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Stanko Ožbot, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Janez Fabijan in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2014, 13. novembra 2014 ob 16.45 v Konferenčni dvorani Pinta Hotela Perla v Novi Gorici