• Ni podkategorij
  • Slavnostne brošure

Slavnostna brošura 2018

 

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2018. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Podelitev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za izjemne dosežke v stroki varnosti in zdravja pri delu v letu 2018 je bilo v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina, Vipavska cesta 4, Ajdovščina v četrtek, 15. novembra 2018 ob 16.00. Podelitev je bila ob zaključku tradicionalnega simpozija VARNO IN ZDRAVO DELO, ki sta ga v letu 2018 organizirala Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS) in Zbornica varnosti in zdravja pri delu pod naslovom VARNO RAVNAJMO Z NEVARNIMI KEMIČNIMI SNOVMI. Nagrade in priznanja so podeljevali mag. Nikolaj Petrišič, uradni zastopnik ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti mag. Ksenije Klampfer in vodja Sektorja za varnost in zdravje pri delu na tem ministrstvu, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Stanko Ožbot, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Janez Fabijan in predsednik šeste uprave Fundacije Avgusta Kuharja dr. Jožef Horvat.

 

 

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2018, v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina, Vipavska cesta 4, Ajdovščina v četrtek, 15. novembra 2018 ob 16.00

 

 

 

Slavnostna brošura 2017
Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2017. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2017 so bile izročene v četrtek, 16. novembra 2017 ob 14.00 v konferenčni dvorani Jupiter v Hotelu Golf, Cankarjeva cesta 4, Bled. Podelitev je bila na prvi dan tradicionalnega dvodnevnega simpozija VARNO IN ZDRAVO DELO, ki sta ga organizirala Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije in Zbornica varnosti in zdravja pri delu. Nagrade in priznanja so izročali Nikolaj Petrišič, vodja Sektorja za varnost in zdravje pri delu na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, mag. Miro Škufca, predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja, Stanko Ožbot, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije in Janez Fabijan, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu.


Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja, 16. novembra 2017 ob 14.00 v konferenčni dvorani Jupiter v Hotelu Golf, Cankarjeva cesta 4, Bled

Slavnostna brošura 2016

 

 

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2016 so bile izročene v četrtek, 10. novembra 2016 ob 19.00 v kongresni dvorani v 1. etaži Hotela Jelovica, Cesta Svobode 8, Bled. Podelitev je bila ob zaključku prvega dne dvodnevne mednarodne konference za regijsko sodelovanje BALcanOSH »Poklicni rak in poklicne bolezni«. Organizatorji konference so bili Društvo varnostnih inženirjev Ljubljana, Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije, Zbornica varnosti in zdravja pri delu in Klinični inštitut za medicino dela, prometa in športa. Prilagamo program konference. Nagrade in priznanja so izročali Nikolaj Petrišič, vodja Sektorja za varnost in zdravje pri delu na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, mag. Miro Škufca, predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja, Stanko Ožbot, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije in Janez Fabijan, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu.

 

 

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2016

Slavnostna brošura 2015

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2015. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2015 so bile izročene v četrtek, 22. oktobra 2015 ob 16.50 v Konferenčni dvorani Pinta Hotela Perla v Novi Gorici. Podelitev je bila ob zaključku prvega dne dvodnevnega simpozija »Varno in zdravo delo«, ki ga je 22. in 23. oktobra 2015 v Hotelu Perla v Novi Gorici organizirala Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS) v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Katedro za poklicno, procesno in požarno varnost Fakultete za kemijo in Kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani, Zbornico varnosti in zdravja pri delu in izvajalci strokovnih nalog varnosti in zdravja pri delu. Nagrade in priznanja so izročali Nikolaj Petrišič, vodja Sektorja za varnost in zdravje pri delu na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, mag. Miro Škufca, predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja, Stanko Ožbot, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije in Janez Fabijan, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu.

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2015, 22. oktobra 2015 ob 16.50 v Konferenčni dvorani Pinta Hotela Perla v Novi Gorici

 

 

Slavnostna brošura 2014

 

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2014. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2014 so bile izročene v četrtek, 13. novembra 2014 ob 16.45 v Konferenčni dvorani Pinta Hotela Perla v Novi Gorici. Podelitev je potekala v na koncu prvega dne dvodnevnega simpozija »Varno in zdravo delo«, ki ga je 13. in 14. novembra 2014 v Hotelu Perla v Novi Gorici organizirala Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije v sodelovanju z Inšpektoratom RS za delo, Oddelkom za tehniško varnost FKKT, Zbornico VZD in izvajalci strokovnih nalog VZD. Nagrade in priznanja so izročali gospa Nataša Trček, glavna inšpektorica za delo in pooblaščena predstavnica ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anje Kopač Mrak, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Stanko Ožbot, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Janez Fabijan in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2014, 13. novembra 2014 ob 16.45 v Konferenčni dvorani Pinta Hotela Perla v Novi Gorici

 

 

Slavnostna brošura 2013

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2013. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2013 so bile izročene v četrtek, 21. novembra 2013 ob 16.00 v Kongresnem centru Rogaška Grand Hotela Sava, Zdraviliški trg 6, Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina. Podelitev je potekala v na koncu prvega dne dvodnevnega simpozija Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS) v sodelovanju z ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve, Inšpektoratom RS za delo, Oddelkom za tehniško varstvo Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani, izvajalci strokovnih nalog in podjetji z dobro prakso VZD. Nagrade in priznanja so izročali gospa Lidija Korat, pooblaščena predstavnica ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anje Kopač Mrak in Inšpektorata RS za delo, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Peter Jančič, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Janez Fabijan in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2013, 21. novembra 2013 ob 16.00 uri v Kongresnem centru Rogaška Grand Hotela Sava, Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina

Slavnostna brošura 2012

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2012. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2012 so bile izročene v četrtek, 18. oktobra 2012 ob 16.00 v Kongresnem centru Rogaška Grand Hotela Sava, Zdraviliški trg 6, Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina. Podelitev je potekala na koncu prvega dne dvodnevnega simpozija Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS) v sodelovanju z ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve, Inšpektoratom RS za delo, Oddelkom za tehniško varstvo Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani, izvajalci strokovnih nalog in podjetji z dobro prakso VZD. Nagrade in priznanja so izročali minister za delo, družino in socialne zadeve Andrej Vizjak, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Peter Jančič, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Milan Dobovišek in predsednik četrte uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2012, , 18. oktobra 2012 ob 16.00 uri v Kongresnem centru Rogaška Grand Hotela Sava, Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina

Slavnostna brošura 2011

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2011. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2011 so bile izročene 20. oktobra 2011 ob 16.00 v konferenčni dvorani Grand hotela Toplice, Cesta svobode 12 na Bledu. Podelitev je bila tradicionalno v popoldanskem delu prvega dne dvodnevnega strokovnega simpozija Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS), Inšpektorata RS za delo in Zbornice varnosti in zdravja pri delu. Nagrade in priznanja so izročali minister za delo, družino in socialne zadeve Ivan Svetlik, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Janez Fabijan, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Milan Dobovišek in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.

 

Slavnostna brošura 2010

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2010. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2010 so bile izročene 21. oktobra 2010 ob 16.00 v konferenčni dvorani Grand v Grand hotelu Toplice, Cesta svobode 12 na Bledu. Podelitev je bila v popoldanskem delu prvega dne dvodnevnega strokovnega simpozija Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS) in Zbornice varnosti in zdravja pri delu. Podelitve se je udeležilo 60 udeležencev posveta. Nagrade in priznanja so izročali generalni direktor direktorata za delovna razmerja in pravice iz dela Peter Pogačar kot predstavnik ministra za delo Ivana Svetlika, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Janez Fabijan, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Milan Dobovišek in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.

 

 

Slavnostna brošura 2009

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2009. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2009 so bile izročene 15. oktobra 2009 ob 16.00 uri v konferenčni dvorani Jupiter Hotela Golf na Bledu. Podelitev je potekala v okviru dvodnevnega strokovnega simpozija Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS) in Zbornice varnosti in zdravja pri delu. Podelitve se je udeležilo 180 udeležencev posveta. Nagrade in priznanja so izročali generalni direktor direktorata za delovna razmerja in pravice iz dela Peter Pogačar kot predstavnik ministra za delo Ivana Svetlika, Janez Fabijan kot predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije, Milan Dobovišek kot predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Miro Škufca.

 

 

Slavnostna brošura 2008

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2008. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Priznanja in nagrade Avgusta Kuharja za leto 2008 so bile izročene 23. oktobra 2008 na mednarodnem strokovnem simpoziju varnosti in zdravja pri delu 2008. Tudi tega leta je bila podelitev v času od 20. do 24. oktobra 2008 oziroma v času evropskega tedna varnosti in zdravja pri delu. Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije, ustanoviteljica naše Fundacije Avgusta Kuharja, namreč svoje tradicionalne posvete in mednarodne simpozije povezuje s prireditvami ob evropskem tednu. Slavnostna podelitev je bila 23. oktobra 2008 ob 15.30 v Grand Hotel Toplice na Bledu. Nagrade in priznanja so izročali gospod Darko Butina, vršilec dolžnosti generalnega direktorja Direktorata za delovna razmerja in pravice iz dela na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve, Janez Fabijan, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije, Mirko Vošner, predsednik Zbornice Varnosti in zdravja pri delu in mag. Miro Škufca, novi predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja.

 

 

Slavnostna brošura 2007

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2007. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Fundacija Avgusta Kuharja je 30. novembra 2007 na Bledu na mednarodnem strokovnem simpoziju Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije enajstič podelila nagrade in priznanja Avgusta Kuharja za izjemne dosežke v stroki varnosti in zdravja pri delu. Podelitev nagrad in priznanj je bila združena s proslavo petdesete obletnice ustanovitve Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije. Podelitev s kulturnim programom je bila od 16. do 18. ure v dvorani Golf hotela na Bledu. Nagrade in priznanja so izročali ministrica za delo Marjeta Cotman, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Janez Fabijan, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Mirko Vošner in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Florjan Zabret.

 

 

Slavnostna brošura 2006

 

 

 

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2006. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Fundacija Avgusta Kuharja je 26. oktobra 2006 na Bledu na mednarodnem strokovnem simpoziju Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije in Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve desetič podelila nagrade in priznanja Avgusta Kuharja za izjemne dosežke v stroki varnosti in zdravja pri delu. Podelitev nagrad in priznanj je bila združena s podelitvijo priznanj »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2006«, ki so bila podeljena v okviru Evropskega tedna varnosti in zdravja pri delu od 23. do 28. oktobra 2006. Podelitev s kulturnim programom je bila od 15.30 do 18.40 v dvorani Golf hotela na Bledu. Nagrade in priznanja so izročali glavni inšpektor za delo Borut Brezovar kot predstavnik ministra za delo, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije Janez Fabijan, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu Mirko Vošner in predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja Florjan Zabret.

 

 

Slavnostna brošura 2005

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2005. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Podelitev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2005 je bila 27. oktobra 2005 ob 17.00 v dvorani Grand hotela Toplice na BledFundacija Avgusta Kuharja je 27. oktobra 2005 na Bledu na simpoziju Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve devetič podelila nagrade in priznanja Avgusta Kuharja za izjemne dosežke v stroki varnosti in zdravja pri delu, poimenovane po Avgustu Kuharju, starosti slovenskih varnostnih inženirjev (1906 - 1964). Podelitev nagrad in priznanj je bila prvič združena s podelitvijo nagrade »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2005«, ki je bila v Sloveniji že drugič podeljena v okviru Evropskega tedna varnosti in zdravja pri delu. Ta je v vsej Evropski uniji potekal od 24. do 28. oktobra 2005. Prav zato je bila podelitev iz tradicionalnega novembra prestavljena v oktober. Podelitev je bila ob 17. uri v dvorani Grand hotela Toplice na Bledu. Nagrade in priznanja so izročali mag. Janez Drobnič, minister za delo, družino in socialne zadeve, Janez Fabijan, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije, mag. Florjan Zabret, predsednik uprave fundacije in mag. Dušan Semolič, predsednik Zveze svobodnih sindikatov Slovenije in predstavnik letošnjega našega največjega donatorja.

 

 

Slavnostna brošura 2004

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2004. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Fundacija Avgusta Kuharja je 25. novembra 2004 na Bledu na posvetu Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije osmič podelila nagrade in priznanja Avgusta Kuharja za izjemne dosežke v stroki varnosti in zdravja pri delu. Podelitev je bila ob 16. uri v konferenčni dvorani Hotela Golf na Bledu, Cankarjeva cesta 6, Bled. Nagrade in priznanja so izročali Janez Fabijan, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije, Florjan Zabret, predsednik uprave fundacije, Mirko Vošner, predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu ter zastopnik ministra za delo Borut Brezovar, glavni inšpektor za delo.

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2004, 25. novembra 2004 ob 16.00 v konferenčni dvorani Hotela Golf na Bledu, Cankarjeva cesta 6, Bled

 

 

Slavnostna brošura 2003

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2003. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Fundacija Avgusta Kuharja je 4. novembra 2003 že sedmič podelila nagrade in priznanja Avgusta Kuharja za izjemne dosežke v stroki varnosti in zdravja pri delu. Podelitev je bila v Kulturnem centru Rogaška Slatina na uvodnem delu 7. simpozija Varnost in zdravje pri delu 2003, ki ga je organizirala ustanoviteljica fundacije Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS). Nagrade in priznanja so dobitnikom izročali Milan Dobovišek, predsednik ZDVIS, Borut Brezovar, glavni inšpektor RS za delo in Florjan Zabret, predsednik uprave fundacije.

 

Skupinska slika dobitnikov in podeljevalcev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2003, 4. novembra 2003 v Kulturnem centru Rogaška Slatina

 

 

Slavnostna brošura 2002

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2002. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Fundacija Avgusta Kuharja je v sredo, 13. 11. 2002 ob 9. uri v dvorani Celjskega doma, Krekov trg 3 v Celju podelila nagrade in priznanja Avgusta Kuharja za izjemne dosežke v stroki varnosti in zdravja pri delu. Podelitev je bila na uvodnem delu Posveta VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU 2002, ki ga je organizirala Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije. Nagrade in priznanja so izročali Milan Dobovišek (predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije), Borut Brezovar (glavni inšpektor RS za delo in imenovani zastopnik ministra Vlada Dimovskega), Dušan Semolič (predsednik Zveze svobodnih sindikatov Slovenije), Mirko Vošner (predsednik Zbornice varnosti in zdravja pri delu) ter Florjan Zabret (predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja). Podeljene so bile denarne nagrade in nedenarna priznanja.

 

 

Slavnostna brošura 2001

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2001. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

 

Podelitev nagrad in priznanj Avgusta Kuharja za leto 2001 je bila 28. novembra 2001 ob 9. uri v kongresni dvorani Mercurius v Blagovno trgovskem centru, Šmartinska cesta 152 v Ljubljani. Podelitev je bila v uvodnem delu 6. simpozija o varnosti in zdravju pri delu 2001. Nagrade in priznanja je podelil minister za delo Vlado Dimovski skupaj z Mirkom Vošnerjem, predsednikom Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije in Zbornice varnosti in zdravja pri delu ter Florjanom Zabretom, predsednikom uprave Fundacije Avgusta Kuharja.

 

 

Slavnostna brošura 2000

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 2000. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

 

Fundacija Avgusta Kuharja je 29. novembra 2000 ob 9. uri v veliki sejni dvorani Hotela Paka v Velenju na začetku posveta Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije »Varnost in zdravje pri delu 2000« podelila nagradi in priznanja Avgusta Kuharja za leto 2000. Nagradi in priznanja so izročali mag. Florjan Zabret, predsednik uprave Fundacije Avgusta Kuharja, univ. dipl. var. inž. Mirko Vošner, predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije, univ. dipl. iur. Borut Brezovar, glavni inšpektor za delo ter Srečko Meh, župan mestne občine Velenje.

 

 

Slavnostna brošura 1999

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 1999. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Nagrada in priznanja Avgusta Kuharja za leto 1999 so bila izročena 10. novembra 1999 na uvodnem delu 5. mednarodnega simpozija o varnosti in zdravju pri delu, ki ga je Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije organizirala v kongresnem centru BTC v Ljubljani. Nagrado in priznanja so prejemnikom izročili: mag. Anton Rop (minister za delo, družino in socialne zadeve), inž. Anton Avsec (predsednik prve uprave Fundacije Avgusta Kuharja), dipl. inž. Jože Dolenc (predsednik Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije) in dipl. inž. Božidar Bruder (predsednik Zveze inženirjev in tehnikov Slovenije).

 

 

Slavnostna brošura 1998

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 1998. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

 

Nagrada in priznanja Avgusta Kuharja za leto 1998 so bila podeljena 24. novembra 1998 na državnem posvetu Zveze društev varnostnih inženirjev Slovenije v Ravnah na Koroškem.

 

Slavnostna brošura 1997

 

 

Prenesite in oglejte si slavnostno brošuro, ki je bila izdana ob podelitvi nagrad in priznanj Avgusta Kuharja v letu 1997. Za njen ogled kliknite na sličico brošure.

 

Fundacija Avgusta Kuharja je 19. novembra 1997 v Novi Gorici prvič podelila nagrado in priznanja Avgusta Kuharja na slavnostnem začetku IV. simpozija o varnosti in zdravju pri delu Republike Slovenije z mednarodno udeležbo. Nagrado in priznanja so prejemnikom izročili predsednik prve uprave fundacije ing. Anton Avsec, predsednik ustanoviteljice fundacije Zveze društev varnostnih inženirjev in tehnikov Slovenije ing. Ivan Cvetko Lukman in minister za delo, družino in socialne zadeve mag. Anton Rop.